Lisa: Suzanne en Reinhout genieten van elkaar

ByLisa Paulussen

13 februari 2023 ,
Lisa op vrijdag 27 mei 2022 - © DPG MediaFoto: VTMLisa op vrijdag 27 mei 2022 - © DPG Media

Suzanne en Reinhout genieten stiekem van elkaar, tot plots Arthur voor de deurstaat. Olivia blijft Elke confronteren met haar verleden in Londen. Vic belsuit haar te helpen en praat met Olivia.

‘Lisa’, vanavond om 18u30 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.