Lisa: Reinhout gaat eten bij Suzanne

ByLisa Paulussen

6 januari 2023 ,
Foto: VTM

Elke slaat in paniek wanneer Olivia zegt een interessant telefoontje uit Londen gekregen te hebben. Olivia graaft verder in Elke’s Londen-verleden en komt nog meer interessants aan de weet. Gijs, uitgedaagd door Reinhout, geeft een optredentje in ’t Excuus. Amal heeft de podcast van Lily-Rose beluisterd. Lily-Rose wacht gespannen op haar commentaar. Reinhout komt iets eten bij Suzanne. Ondanks alle goede voornemens, loopt het iets anders dan gepland…

‘Lisa’, vanavond om 18u30 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.