Lisa van 21 tot 25 februari 2022

ByPeter De Smedt

19 februari 2022 ,
Lisa: Seizoen 3, aflevering 2 op dinsdag 22 februari 2022 - © DPG MediaLisa: Seizoen 3, aflevering 2 op dinsdag 22 februari 2022 - © DPG MediaLisa: Seizoen 3, aflevering 2 op dinsdag 22 februari 2022 - © DPG Media

Lisa is – na Sara, LouisLouise, David en Ella – de vijfde telenovelle van VTM. Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

Maandag 21 februari 2022

Seizoen 3 – aflevering 1: Op de liefde

Jonas en Lisa genieten van hun geluk. Jonas wil het huwelijksaanzoek nog eens officieel overdoen, met champagne, een etentje en vooral met een echte verlovingsring. Wanneer het nieuws van Gert hen bereikt, vraagt Lisa zich af of dit nu wel een goed idee is. Nathan heeft het er moeilijk mee dat Lisa en Jonas elkaar weer hebben gevonden, Katja en Lisa verzoenen zich. Dorine krijgt bezoek van de politie.

Dinsdag 22 februari 2022

Seizoen 3 – aflevering 2: Ghost from the past

Jonas houdt vast aan zijn plan om Lisa officieel ten huwelijk te vragen. De verrassing komt echter uit een heel andere hoek. Opeens duikt een spook uit Jonas zijn verleden op. Nathan en Jonas proberen de strijdbijl te begraven en kijken of ze het voorstel om samen CEO van Massa te worden, kunnen aanvaarden. Nathan heeft het echter nog steeds moeilijk, hij voelt zich heel erg gekwetst door Lisa. Suzanne en Erik komen dichter bij elkaar. Is er hoop voor de toekomst? Dorine organiseert een herdenking. Lisa moet afscheid nemen van Pilar en Jelle, maar gelukkig duiken er ook oude bekenden op in Vilvoorde.

Woensdag 23 februari 2022

Seizoen 3 – aflevering 3: Niets is wat het lijkt

Jonas kan maar niet geloven dat zijn verleden hem inhaalt. Lisa vraagt zich af of Jonas zijn ex-lief tussen hen in zal komen te staan. Door een misverstand komt het contract van Mia met Massa onder druk te staan. Elke en Lars merken hoe vertrouwd ze zich nog steeds bij elkaar voelen.

Donderdag 24 februari 2022

Seizoen 3 – aflevering 4: Tainted love

Lisa zoekt uit hoe diep de relatie tussen Jonas en Olivia vroeger ging. Elke en Lars worden samen wakker. Remco vraagt zich af wat er gebeurd is tussen hen. Katja maakt onnodige kosten in de Keetal en het komt tot een ruzie met haar moeder. Suzanne en Erik beseffen dat ze de zakelijke kant van de Keetal moeten herbekijken. Babette gedraagt zich als een bitch tegenover haar collega’s.

Vrijdag 25 februari 2022

Seizoen 3 – aflevering 5: Houston, we have a problem

Lisa nodigt Olivia uit om te komen eten, wat bij Jonas in het verkeerde keelgat schiet. Nathan probeert het goed te maken met Mia. Elke beseft dat ze misschien alleen zal moeten terugkeren naar Londen. Katja schopt tegen de schenen van de mensen rond haar. In een poging zichzelf op te krikken, solliciteert ze voor een nieuwe job. Het toetreden van Erik tot de vennootschap van de Keetal blijkt moeilijker dan gedacht. En dan flirt de boekhouder ook nog eens met zijn Suzanne. Reinhout maakt een belangrijke belofte aan Dorine.

Lisa, elke werkdag om 18.15 uur op VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je de beelden van deze week.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.