Wittekerke: Bob maakt zich zorgen

ByLisa Paulussen

10 februari 2023 ,
Foto: VTM

Magda weet niet wat ze moet denken wanneer Georges haar vertelt dat hij kans maakt op promotie. Joke neemt een plaat op en wordt door Chris aangepakt omdat ze zijn vader verleid heeft. Katrien vindt dat Astrid zich teveel opsluit. Veerle raakt steeds meer in de ban van de sekte. Bob maakt zich zorgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.