Thuis van 30 november tot 4 december 2020

ByPeter De Smedt

28 november 2020
Thuis - © VRTThuis - © VRT

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 30 november 2020

Adil is razend op Lowie en Bob en dat terwijl Viv ook nog eens slecht nieuws brengt. Paulien heeft een huis gevonden, maar Kobe twijfelt. Nancy zoekt Angèle op.

Dinsdag 1 december 2020

Adil gedraagt zich als een echte baas. Judith is verrast om Dries aan te treffen in haar keuken. Frank heeft dringend een elektricien nodig. Jacques steunt Paulien; ze zijn toch zo goed als familie. Bij Boowie lijkt de sfeer weer goed te zitten.

Woensdag 2 december 2020

Karin stoomt Dries klaar voor zijn eerste zaak. Joren is te laat voor een date met Emma en werkt een klus bij een klant niet af. De gedachten van Dieter dwalen af tijdens zijn werk. Thilly plaagt Christine.

Donderdag 3 december 2020

Judith maakt zich hopeloos belachelijk in haar ogen. Dieter uit zijn diepste wens en twijfels bij Tim. Boowie krijgt een verrassend telefoontje. Simonne doet Lowie de ernst van de situatie inzien.

Vrijdag 4 december 2020

Nancy en Dieter nemen een dagje vrij. Frank voelt zich onwennig. Lowie zegt een etentje af bij Simonne. Bob en Tamara komen oog in oog te staan met Christine en Adil. Judith en Dries komen elkaar tegen in Bar Madam.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk de afleveringen van Thuis via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.