‘Thuis’ van 21 tot 25 december 2020

ByPeter De Smedt

19 december 2020
© VRT© VRT © VRT

‘Thuis’ werd op 23 december 1995 voor het eerst uitgezonden. Na 25 jaar is ‘Thuis’ de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er komende week staat te gebeuren.

Maandag 21 december 2020

Christine voelt zich gekwetst. Bob ziet zijn toekomstbeeld uiteengespat en is woedend. Karin vindt dat Paulien en Kobe te negatief denken en probeert hen op te peppen. De zenuwen steken de kop op bij Dieter en Nancy is geen rustgevende factor. Britney wil voor het eerst naar een fuif.

Dinsdag 22 december 2020

Sam ziet een mooi gebaar van Angèle. Femke en Tamara gunnen Dieter geen rust, terwijl Lowie zich uitslooft bij Boowie. Robin krijgt bezoek. Jacques geeft Frank en Simonne een goede raad. Tamara wordt verrast.

Woensdag 23 december 2020

Simonne vertelt haar plan van aanpak aan Sam. Angèle krijgt leuk nieuws. Bob voelt zich niet zo goed, maar kan niet naar huis gaan. Karin nodigt Dries uit voor een etentje en hij mag een date meebrengen.

Donderdag 24 december 2020

Joren confronteert Frank en kan daarna gelukkig bij Emma terecht. Alle opgekropte frustratie bij Frank en Simonne komt naar boven. Dries pakt Karin terug voor haar meesterlijke zet. Kobe en Paulien hebben een tweede belangrijk gesprek.

Vrijdag 25 december 2020

Robin heeft nog iets uit te leggen aan Tom en Karin. Ondertussen maken die twee ruzie over een heel andere zaak. Adil zoekt Peter op; hij heeft advies nodig. Lowie is al vroeg aan de slag omdat hij een belangrijke afspraak heeft. Tim valt binnen op de Withoeve.

‘Thuis’, iedere weekdag om 20.10 uur op Eén.

Herbekijk de afleveringen van ‘Thuis’ via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.