Thuis van 21 tot 25 september 2020

ByPeter De Smedt

19 september 2020 ,
Thuis - © VRTThuis - © VRT

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 21 september 2020

Karin zet Tom voor het blok en het raakt hem diep. Tania beseft stilaan dat maar één iemand haar vragen kan beantwoorden. Lowie zit met zijn hoofd bij de verdwijning van Viv. Rosa doet haar best om Jacques opnieuw positief te stemmen.

Dinsdag 22 september 2020

Tom merkt dat hij meer en meer cliënten verliest door roddels die verspreid worden. Lowie gaat te rade bij Simonne. Adil twijfelt over de toekomst van de Kabouters. Jacques krijgt telefoon van een nieuwe potentiële klant.

Woensdag 23 september 2020

Reinhilde doet Dries een onverwacht voorstel. Nancy trekt haar conclusies iets te snel. Angèle kan het niet laten om haar neus in andermans zaken te steken. Emma biedt Tania een welgekomen afleiding aan.

Donderdag 24 september 2020

Jacques heeft een ambetante botsing met Eddy en ook Christine kan op geen vriendelijk woord van hem rekenen. Karin begint spijt te krijgen van haar beslissing. Kobe hoort verontrustend nieuws van Paulien.

Vrijdag 25 september 2020

Tom maakt zich zorgen over Robin. De rust bij Lowie in huis lijkt helemaal weergekeerd. Tania wordt ongerust na een bezoekje van de politie. Nancy verneemt nieuws van Marianne. Britney is helemaal over haar toeren.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk meer afleveringen van Thuis via deze link

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.