Thuis van 7 tot 11 december 2020

ByPeter De Smedt

5 december 2020
Thuis - © VRTThuis - © VRT

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 7 december 2020

Tamara begint zich vragen te stellen over het gedrag van Dries en uit haar kwaadheid tegenover Dieter. Christine besluit Adil nog wat tijd te geven. Lowie heeft een moeilijke knoop doorgehakt en daar is Bob hem dankbaar voor. Frank voelt zich nostalgisch.

Dinsdag 8 december 2020

Simonne kan Lowie tot inzicht brengen. Adil en Christine willen voor hun toekomst samen gaan. Nancy is content dat Dieter opnieuw zijn draai lijkt te hebben gevonden. Judith heeft een date; Tania probeert haar op haar gemak te stellen.

Woensdag 9 december 2020

Jacques wil Paulien op een zeer discrete manier helpen. Tot Franks grote frustratie gaat Simonne niet mee in zijn idee. Femke heeft geen pasklaar antwoord op de vragen van Dieter. In de Withoeve vindt er een event plaats waar Kobe zijn voordeel uit zou kunnen halen.

Donderdag 10 december 2020

Karin hoopt Tom uit zijn kot te kunnen lokken met haar laatste nieuwtje. Simonne merkt dat Bob enorm gespannen is en onderneemt actie. Judith komt voor een verrassing te staan. Adil wil geen risico nemen.

Vrijdag 11 december 2020

Een ruzie tussen Christine en Adil kent serieuze gevolgen. Tom maakt zich ongerust over zijn moeder en ergert zich aan het gedrag van Karin. Gelukkig zorgt onverwacht bezoek voor wat afleiding. Simonne ontdekt de verborgen agenda van Frank.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk de afleveringen van Thuis via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.