Thuis: Thilly zet Viv aan het denken

ByLisa Paulussen

10 februari 2023 ,
Foto: VRT

Het onbehangen bij Christine is groot en Adil probeert haar te troosten. Febe is in de wolken en dan wordt ze nog extra verrast met een cadeau van haar peter. Een gesprek met Thilly zet Viv aan het denken. Simonne beseft dat ze beter de waarheid zegt tegen Frank.

‘Thuis’, vanavond om 20u15 op één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.