Sturm der Liebe van 7 tot 11 maart 2022

Sturm der Liebe - © DPG MediaSturm der Liebe - © DPG MediaSturm der Liebe - © DPG Media

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 200.000 Vlamingen volgen dagelijks op VTM 2 de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel.

Maandag 7 maart 2022

Seizoen 17 – aflevering 161

Selina blijft nietsvermoedend de vergiftigde make-up gebruiken. Onderweg naar het meer begint ze zich slecht te voelen en ze valt van haar paard. Onder druk van Michael verscheurt Rosalie het document waarin André afstand doet van zijn café. Vanessa merkt dat Robert met iets zit en ze probeert hem te steunen. Hij lucht zijn hart bij haar en net wanneer ze mekaar knuffelen, komt Cornelia binnen.

Dinsdag 8 maart 2022

Seizoen 17 – aflevering 162

Wanneer het paard van Selina terugkeert zonder haar, is Christoph in alle staten. Hij start meteen een zoekactie, maar zonder succes. Wanneer Erik hoort over het ongeluk, neemt hij Ariane mee naar het meer waar ze Selina vinden. Zal ze haar het tegengif geven? Rosalie ziet hoe ongeluk Cornelia is en ze stuurt Max naar haar toe om haar te troosten.

Woensdag 9 maart 2022

Seizoen 17 – aflevering 163

Maja is opgelucht wanneer ze hoort dat Selina gevonden is en naar het ziekenhuis is gebracht. Toch maakt ze zich zorgen om haar moeder, maar Florian probeert haar te troosten. Ariane profileert zich als redder van Selina, maar een telefoontje aan Erik zou haar wel eens in de problemen kunnen brengen. Cornelia beseft al gauw dat Rosalie Max gestuurd heeft en daar is ze niet zo blij mee. Max vertelt Robert dat Cornelia nog steeds gevoelens voor hem heeft.

Donderdag 10 maart 2022

Seizoen 17 – aflevering 164

Cornelia gaat niet in op de avances van Robert omdat ze denkt dat hij een spelletje met haar speelt. Max probeert haar van het tegendeel te overtuigen. Michael vertelt Christoph dat hij denkt dat Selina vergiftigd werd. Hij haalt haar make-up op voor een analyse in het labo. Erik en Ariane proberen hem voor te zijn. Florian en Maja gaan samen lunchen, maar dan wordt Maja met haar verleden geconfronteerd.

Vrijdag 11 maart 2022

Seizoen 17 – aflevering 165

Florian voelt zich afgewezen door Maja. Zij worstelt intussen met haar gevoelens voor Florian en die voor haar ex. Robert en Cornelia hebben een date. Robert wil haar verrassen en versiert de alpenhut. Erik slaagt erin het vergiftigde poeder te verwisselen. Hij wordt echter gestoord door Rosalie waardoor het doosje tussen de kussens van de bank valt. Wanneer Rosalie dit later ontdekt, denkt ze dat Michael haar bedriegt.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag rond 16:25 uur bij VTM 2 en op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.