Sturm der Liebe van 13 tot 17 december 2021

ByPeter De Smedt

11 december 2021
Sturm der Liebe - © DPG MediaSturm der Liebe - © DPG MediaSturm der Liebe - © DPG Media

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 200.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Voortaan is Sturm der Liebe in de vooravond te bekijken op VTM 2.

Maandag 13 december 2021

Seizoen 17 – aflevering 102

Werner verkoopt tegen zijn zin zijn aandelen in het Furstenhof. Wanneer hij later beseft dat hij door Ariane in de val gelokt is en verneemt dat zij bovendien verantwoordelijk was voor de brand, wordt het hem allemaal te veel en hij krijgt een hartaanval. Rosalie liegt tegen Sebastian en vertelt hem dat haar zakenpartner Andre zwaar ziek is en dat hij geld nodig heeft voor een operatie. Robert beseft dat Vanessa echt wel verliefd is op hem.

Dinsdag 14 december 2021

Seizoen 17 – aflevering 103

Franzi is haar telefoon kwijtgeraakt tijdens de reddingsactie, samen met Tim gaat ze op zoek. Werner wordt opgenomen in het ziekenhuis en zijn familie vreest voor zijn leven. De volgende ochtend is er beterschap en Werner vertelt Robert over Arianes bekentenis. Rosalie wil Sebastian afschrikken en ze doet alsof ze getrouwd is met Michael. Michael staat helemaal achter haar plan, want hij heeft zelf ook nog een rekening te vereffenen met Sebastian.

Woensdag 15 december 2021

Seizoen 17 – aflevering 104

Michael en Sebastian nemen het tegen elkaar op tijdens een quiz. Rosalie wil dat Michael wint, maar André wijst haar erop dat hun plan enkel kan werken als Sebastian wint. Tim vindt het moeilijk om zijn gevoelens voor Franzi te verbergen. Franzi concentreert zich echter op Steffen en op hun huwelijk dat eraan komt. Ariane eist dat Robert binnen de twee dagen verhuist, anders zal ze een klacht indienen tegen hem.

Donderdag 16 december 2021

Seizoen 17 – aflevering 105

Tim beseft dat Franzi en Steffen bijna gaan trouwen, maar kan zijn gevoelens voor Franzi niet tegenhouden. Hij besluit eerlijk te zijn tegen Amelie. Wanneer Ariane aankondigt dat het Fürstenhof enkele dagen gesloten zal zijn voor renovatiewerken, vreest Christoph dat ze weer iets van plan is. Hij vraagt hulp aan Selina, Robert en Werner, maar zij willen hem niet helpen. Rosalie is teleurgesteld wanneer Michael zegt dat hij nog niet klaar is voor een nieuwe relatie, maar zij geeft niet zomaar op.

Vrijdag 17 december 2021

Seizoen 17 – aflevering 106

Christoph ziet zijn vermoedens bevestigd, Ariane is duidelijk iets van plan. Tims ontroerende liefdesverklaring brengt Franzi helemaal in de war. In paniek stelt ze Steffen voor om de volgende dag al naar Denemarken te vertrekken om er te trouwen. Rosalie vraagt André om van shift te wisselen. Wanneer hij later ontdekt waarom ze wou wisselen, is hij boos. Alfons en Hildegard gaan aan de slag in hun tuin.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag rond 17.10 uur bij VTM 2 en op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.