Familie: Brahim krijgt een brief van zijn vader

ByLisa Paulussen

5 januari 2023 ,
Familie - © DPG MediaFamilie; aflevering 6629 op maandag 28 september 2020 bij VTM. Op de foto: Roel Vanderstukken (Benny) - © DPG MediaFamilie - © DPG Media

Brahim ontvangt een brief van Kalid. Mieke probeert afstand te nemen van Finn. Louise is de toestanden in het studentenhuis beu. Ook Jelle wil ingrijpen. Quinten is erin geslaagd om Miekes sleutel te bemachtigen. Raymond komt echter met een extra eis.

‘Familie’, vanavond om 20u05 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.