Home and Away van 5 tot 9 april 2021

Home and AwayHome and Away - © DPG MediaHome and Away - © DPG Media

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 5 april 2021

Ziggy en Leah proberen Maggie te overtuigen om Ben nog een laatste kans te geven. Hij besluit zich volledig open te stellen en Maggie de waarheid te vertellen over zijn gevoelens omtrent haar affaire met Marco. Marilyn bereidt zich voor op de terugkeer van John. Alf maakt zich zorgen wanneer ze vervolgens besluit om minder te gaan werken zodat ze voltijds voor John kan zorgen. Jasmine betrekt Tori steeds minder bij beslissingen omtrent Grace.

Dinsdag 6 april 2021

Ben en Maggie nemen een beslissing over hun toekomst en hun huwelijk. Dean heeft een verrassing voor Ziggy. De leugens van Jasmine dreigen aan het licht te komen wanneer een van de moeders van het forum opduikt in de fitness. John keert terug naar huis.

Woensdag 7 april 2021

Justin polst bij Colby hoe ver het onderzoek staat naar de inbraak in de Diner. Colby focust zich in zijn zoektocht naar de dader nog steeds op de Parata’s, maar volgens Dean zit hij compleet op het verkeerde spoor. Maggie en Ben hebben nieuws voor Ziggy. Ryder en Evan genieten van hun tijd samen, maar de gezondheid van Evan gaat zienderogen achteruit.

Donderdag 8 april 2021

In zijn onderzoek naar de inbraak in de Diner richt Colby zijn pijlen op Ari. Nikau is getuige van een gespannen ontmoeting tussen Colby en Ari, en licht Tane hierover in. Hij raadt Nikau aan om gebruik te maken van zijn relatie met Bella om meer te weten te komen. Ryder en Evan hebben een emotioneel gesprek.

Vrijdag 9 april 2021

Gemma en Mackenzie betrappen Colby terwijl hij het huis van de Parata’s doorzoekt op zoek naar bewijsmateriaal van de inbraak. Mackenzie bezorgt Ari een alibi. Tori gaat langs bij John en Marilyn om te kijken hoe ze het stellen en voelt de spanning tussen hen. Nikau begaat een vergissing.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.