Home and Away van 15 tot 19 maart 2021

Home and AwayHome and Away - © DPG MediaHome and Away - © DPG Media

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 15 maart 2021

Alf vangt Marilyn op, die zich schuldig voelt over de toestand van John. Tori vreest ondertussen dat John een beroerte heeft gekregen. Mackenzie weet zich geen raad meer met Tane en Ari. Jasmine raakt steeds meer geobsedeerd door Grace. Nikau heeft het moeilijk nu Gemma en Ben steeds meer naar elkaar toegroeien.

Dinsdag 16 maart 2021

Willow probeert er te zijn voor Jasmine, maar zij blijft zich tegen haar verzetten en neemt vervolgens een ondoordachte beslissing. Mackenzie probeert Ari en Tane te verzoenen, maar dat verloopt niet zoals gehoopt. Tori zet alles op alles om John erbovenop te helpen. Hij wil ondertussen niet dat Marilyn op de hoogte wordt gebracht van de ernst van de situatie.

Woensdag 17 maart 2021

Alf vertelt Marilyn dat John niet wil dat ze zich zorgen maakt. Ryder en Evan groeien naar elkaar toe, maar Alf blijft op z’n hoede en heeft het gevoel dat Roo iets voor hem verzwijgt. Jasmine blijft iedereen van zich afduwen, maar Colby laat zich niet zomaar wegjagen. Ziggy is gefocust op haar werk en dat zorgt voor spanning tussen haar en Dean.

Donderdag 18 maart 2021

Dean wil er even tussenuit met Ziggy om hun relatie terug op het juiste spoor te krijgen, maar zijn manier van aanpak keert zich tegen hem. Ryder wil dat Alf zijn vader beter leert kennen. Roo stelt zich ondertussen steeds meer vragen bij de aanpak van Evan. Ze dringt er nogmaals bij hem op aan om Ryder de waarheid te vertellen. Maggie slaagt er maar niet in om haar toekomst in handen te nemen.

Vrijdag 19 maart 2021

Ryder is van slag na het nieuws over zijn vader en zoekt steun bij Nikau. Maggie is van slag als ze Ben en Gemma samen ziet. Ze besluit de confrontatie aan te gaan, maar dat keert zich tegen haar. Nikau maakt zich zorgen wanneer Gemma niet naar huis komt.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.