Familie van 27 tot 31 januari 2020

ByPeter De Smedt

25 januari 2020 ,
Familie - © DPG MediaFamilie - © DPG MediaFamilie - © DPG Media

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 27 januari 2020

Mathias krijgt van Cédric belangrijk nieuws te horen en tast zijn mogelijkheden af. Iris is niet zeker over haar gevoelens. Peter vraagt Amélie om meer uitleg. Cédric bezoekt de gedenksteen van Kasper en wil weten wie er een beertje heeft achtergelaten. Patrick vertrekt met Jenny op uitstap.

Dinsdag 28 januari 2020

Mieke verzwijgt haar problemen voor Jan. Mathias denkt het spel slim te spelen en bespeelt ook Peter. Brigitte vertelt Jonas over de vacature in de Jan & Alleman. Véronique wil geen gedoe met Mathias en doet Lars een voorstel. Patrick besluit al zijn moed bij elkaar te rapen.

Woensdag 29 januari 2020

Lars is bang voor de risico’s die Véronique neemt. Iris worstelt met twijfels, maar krijgt steun van Cédric. Mathias zet alles op alles om zijn hachje te redden. Jonas waagt zijn kans en solliciteert in de Jan & Alleman. Het tripje van Jenny en Patrick loopt anders af dan verwacht.

Donderdag 30 januari 2020

Lars voelt de spanning oplopen en is er niet gerust in. Mieke heeft ondertussen twijfels bij het voorstel van Mathias. Anna merkt de zwangerschap van Véronique op. Jenny ontdekt dat Jonas opnieuw heeft gelogen. Iris lucht haar hart bij Zjef, maar hij geeft haar weining hoop.

Vrijdag 31 januari 2020

Mieke moet een knoop doorhakken. Hanne en Quinten moeten op zoek naar een nieuwe crèche, iets waar vooral Quinten het moeilijk mee heeft. Benny probeert te bemiddelen tussen Patrick en Jenny. Amélie verrast Jonas in de Jan & Alleman. Voor Véronique, Lars en Mathias breekt een spannend moment aan.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.