Familie van 10 tot 14 februari 2020

ByPeter De Smedt

9 februari 2020 ,
Familie - © DPG MediaFamilie - © DPG MediaFamilie - © DPG Media

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 10 februari 2020

Véronique en Lars geraken het maar niet eens over de beslissing die ze moeten nemen. Peter vertelt Mathias over wat er met Iris is gebeurd. Zjef geeft op zijn beurt Iris goede raad. Jonas vertelt Benny dat hij Amélie op haar plaats heeft gezet. Cédric dreigt ermee te stoppen met zijn studies. Patrick krijgt een verrassend telefoontje.

Dinsdag 11 februari 2020

Patrick moet halsoverkop naar Nederland vertrekken. Jonas helpt Stefanie een handje in het fietsatelier, maar dat is niet helemaal naar de zin van Guido. Niko doet zonder medeweten van Mieke een grote aankoop. Benny maakt zich zorgen over Alfons, die alsmaar lustelozer lijkt te worden.

Woensdag 12 februari 2020

Cédric probeert Véronique te overtuigen om het voorstel van Lars te aanvaarden. Niko begint vol goede moed aan zijn plannen, maar begint al snel te twijfelen. Anna en Albert komen Alfons halen om bingo te spelen. Cédric weigert nog steeds om naar de les te gaan, maar Peter laat zich niet onder druk zetten. Hanne heeft een belangrijke vraag voor Jan.

Donderdag 13 februari 2020

Jonas eist zijn geld terug van Amélie. Mathias geeft Peter de raad om niet bij de pakken te blijven zitten en initiatief te nemen. Niko vertoont uitstelgedrag en kan op begrip rekenen van Rudi. Patrick heeft groot nieuws voor Jenny. Benny reageert echter minder enthousiast. Guido kan zijn jaloezie niet langer verbergen.

Vrijdag 14 februari 2020

Niko vindt nieuwe energie voor zijn project. Vince komt onverwacht bij Robyn aankloppen. Jonas eist dat Brigitte de politie en een slotenmaker inschakelt om de deur van Amélies loft open te breken. Zjef nodigt Iris uit om Valentijnsdag bij hem en Rudi door te brengen. Lars en Véronique hebben het moeilijk. Benny kijkt er tegenop om naar huis te gaan en heeft daar zo zijn redenen voor.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.