Familie: Louise maakt zich zorgen

ByLisa Paulussen

19 december 2022 ,
Familie - © DPG MediaFamilie - © DPG MediaFamilie - © DPG Media

Brahim licht Jamila vroegtijdig in over de beslissing van Jelle. Finn moet opnieuw naar school gaan, maar wil niet. Zjefs aanpak brengt niet het gewenste resultaat. Louise maakt zich zorgen over Véronique. Koen komt ondertussen verrassend uit de hoek.

Familie, vanavond om 20u05 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.