F.C. De Kampioenen op zaterdag 16 oktober 2021

F.C. De Kampioenen: seizoen 2 aflevering 3 op 16 oktober 2021 - © VRT - Mark De VilderF.C. De Kampioenen: seizoen 2 aflevering 3 op 16 oktober 2021 - © VRT - Mark De Vilder F.C. De Kampioenen: seizoen 2 aflevering 3 op 16 oktober 2021 - © VRT - Mark De Vilder

Traditiegetrouw wordt er iedere zaterdag een afleveringen van F.C. De Kampioenen heruitgezonden op Eén. Met iedere zaterdag telkens tussen de 700.000 en 800.000 kijkers, bewijzen De Kampioenen dat ze nog steeds ontzettend populair zijn. Bij Seriekijker ontdek je welke aflevering er op zaterdag 16 oktober wordt uitgezonden.

Seizoen 2 – aflevering 3: Naar Amerika

Bieke heeft het bericht gekregen dat ze voor een jaar naar Amerika mag. Ze vraagt zich af of haar ouders wel zullen toestemmen. De reis blijkt bovendien flink wat geld te kosten. Onverwacht kan DDT een beroemde keeper inschakelen voor een benefietmatch: Jean-Marie Pfaff.

F.C. De Kampioenen, iedere zaterdag om 20.50 uur op Eén.

Bekijk alle seizoenen van F.C. De Kampioenen op VRT NU via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.