Wittekerke: Ronnie vertrekt naar Zwitserland

ByLisa Paulussen

21 maart 2023 ,
Arnold Willems (Georges)

Als Katrien er achter komt dat Geert meer in Tanja geïnteresseerd is dan in haar, zweert ze nooit meer met Tanja te praten… Ronnie bereidt zich voor op het vertrek naar Zwitserland. Nellie houdt zich sterk, maar Bart heeft het er moeilijk mee dat hij Veerle niet meer zal terugzien. Veronique raakt na de breuk met Ronnie meer en meer geïsoleerd. Chris en Astrid nemen de tijd om mekaar opnieuw te leren kennen. Tante Jos en Naomi besluiten aan het gasvuur te bewijzen wie het beste kan koken.

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.