Wittekerke: Ronnie is in alle staten

ByLisa Paulussen

6 maart 2023
Arnold Willems (Georges)

Ronnie is in alle staten wanneer hij te weten komt dat Simon samen met Bart naar Veerle is. Ondertussen begint Veronique zich meer en meer voor Ronnie te interesseren. Bob haalt Veerle, Bart en Simon terug. Tanja en Katrien organiseren een feestje om hun appartement in te wijden. Ronnie vraagt Astrid om op Elsje te passen. Zij is enthousiast maar let een ogenblik niet op…

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.