Wittekerke: Nellie en Ronnie sluiten vrede

ByLisa Paulussen

6 februari 2023 ,
Foto: VTM

Joke vertelt Patsy dat Wielemans een dief is, maar Patsy gelooft haar niet. Simon begint moedig aan zijn chemotherapie. Nellie en Ronnie sluiten vrede. Chris en Astrid lijken volmaakt gelukkig met hun nieuw leven. Georges vraagt Geert of hij niet met Katrien wil uitgaan. Veronique vindt uiteindelijk een nieuwe huurder.

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.