Wittekerke: Het gaat niet goed tussen Astrid en Chris

ByLisa Paulussen

22 februari 2023 ,
Foto: VTM

De stamgasten vragen zich af wat er met Marcel aan de hand is sedert zijn terugkeer uit Aruba. Ronnie, Nellie, Veerle en de kinderen brengen een weinig comfortabele nacht door in de auto. Bob ontfermt zich over Bart en probeert hem zo goed en zo kwaad als het kan op te voeden, wat niet meevalt. Tussen Chris en Astrid gaat het steeds minder goed. Patsy, Wielemans en Joke nemen afscheid van Wittekerke.

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.