‘Thuis’ van 22 tot 26 februari 2021

ByPeter De Smedt

20 februari 2021 ,
'Thuis' - © VRT'Thuis' - © VRT

‘Thuis’ wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 26. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 22 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 126

Simonne en Tania moeten iets verzwijgen voor Bob, maar zal Tania dat kunnen als ze plots oog in oog staat met hem? Kobe doet zijn best om positief te zijn tegenover Paulien. Christine en Adil hebben een totaal andere visie over bepaalde zaken.

Dinsdag 23 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 127

Frank scheldt Harry de huid vol. Tania probeert Boowie draaiende te houden. Tamara wordt gekwetst door het gedrag van Bob. Dries krijgt telefoon van een nieuwe cliënt en weet niet goed of hij de zaak moet aannemen. Jacques kijkt het businessplan van Femke in.

Woensdag 24 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 128

Karin probeert Dries te overtuigen om de zaak aan te nemen. Thilly ontspant zich in Bar Madam samen met Tania. Paulien en Kobe krijgen slecht nieuws te horen en Kobe is bang voor haar reactie. Angèle is blij dat Rosa nog eens wilde afspreken, maar die blijdschap verdwijnt snel.

Donderdag 25 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 129

Femke merkt een vreemde handeling van Peter op. Christine en Adil hebben een peter en meter gekozen voor hun kindje. Viv past op Leo’tje. Dieter en Tim bijten zich vast in de zaak waar ze mee bezig zijn en proberen hun verdachte klem te zetten.

Vrijdag 26 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 130

Tamara zit op haar tandvlees en ook Bob is lastig. Boowie krijgt te maken met een serieuze opdoffer. Eddy ontwijkt Angèle en zoekt zijn toevlucht elders. Nancy uit haar bezorgdheid over Peter tegen Femke en dat werkt Femkes achterdocht alleen nog meer in de hand.

‘Thuis’, elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

Herbekijk de afleveringen van ‘Thuis’ via deze link.
Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.