‘Thuis’: Femke heeft een leuk idee

ByLisa Paulussen

28 december 2022 ,
Foto: VRT

Femke komt met een leuk idee om de familie nog eens samen te krijgen. Lowie excuseert zich tegenover Tamara. Silke houdt de boot af wanneer Ilias zijn plannen bekendmaakt voor oudjaar. De acties van Eddy halen de nodige ergernissen bij Angèle naar boven.

‘Thuis’, vanavond om 20u15 op één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.