Thuis: Christine heeft zenuwen

ByLisa Paulussen

1 maart 2023
Thuis op maandag 23 mei 2022 - © DPG MediaThuis op maandag 23 mei 2022 - © DPG MediaThuis op maandag 23 mei 2022 - © DPG Media

De zenuwen beginnen de kop op te steken bij Christine. Frank worstelt met een schuldgevoel tegenover Ilias. Silke blijft weigeren om in te gaan op een voorstel van haar broer. Thilly heeft moeite om neutraal te blijven in het bijzijn van Harry.

‘Thuis’, vanavond om 20u15 op één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.