Sturm der Liebe van 9 tot 13 augustus 2021

ByPeter De Smedt

7 augustus 2021
Sturm der Liebe - © DPG MediaSturm der Liebe - © DPG MediaSturm der Liebe - © DPG Media

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 200.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Voortaan is Sturm der Liebe in de vooravond te bekijken op VTM 2.

Maandag 9 augustus 2021

Michael is ervan overtuigd dat hij geen kans meer maakt bij Natascha. Zij is intussen in de alpenweide op zoek naar een geneeskrachtige plant en ze vindt die ook. Eva is het gedrag van Robert beu en wil niet dat hij naar de doopviering van Emilio komt. Franzi ziet Tim met een andere vrouw en voelt zich gekwetst. Steffen probeert haar op te beuren. Onder het toeziend oog van Hildegard probeert Vanessa haar fout recht te zetten.

Dinsdag 10 augustus 2021

Eva laat Robert toch aanwezig zijn op het doopfeest van Emilio. Michael weet Natascha te redden en ze groeien dichter naar elkaar toe. Maar dan herinnert Natascha zich hoe Michael haar heeft behandeld en ze neemt terug afstand. Michael denkt dat hij haar moet loslaten, maar dat is buiten André gerekend. Lucy merkt dat het niet goed gaat met Dirk en ze brengt Linda op de hoogte.

Woensdag 11 augustus 2021

Eva maakt Robert duidelijk dat ze van hem houdt, maar dat ze nu wat afstand nodig heeft. Ze pakt haar spullen en gaat naar de familie Sonnbichler. André is erin geslaagd om Michael en Natascha dichter bij mekaar te brengen en ze spreken af voor een romantische avond. Franzi is blij dat ze in Steffen zo’n goede vriend en zakenpartner heeft gevonden. Tim is daar niet zo blij mee en hij maakt ruzie met Steffen.

Donderdag 12 augustus 2021

Tijdens het schoonmaken vindt Franzi het testament van Dirk. Hij vraagt haar om niemand hierover iets te zeggen. Franzi maakt zich echter zorgen dat Dirk zichzelf iets zou aandoen. Robert is wanhopig nu Eva vertrokken is. Paul en Vanessa blijven kibbelen, maar dan brengen ze onverwacht samen de avond door. Michael en Natascha zijn blij dat ze terug samen zijn. Ze hebben een cadeau voor André om hem te bedanken.

Vrijdag 13 augustus 2021

Werner en Robert bereiden hun plan voor om van Christoph af te komen. Ondertussen is Linda akkoord om de aandelen van Christoph over te nemen. Franzi vertelt Steffen toch over het testament van Dirk, waarop Steffen meteen met zijn moeder gaat praten. Ze zijn het erover eens dat ze Dirk in de gaten moeten houden. Vanessa en Paul sluiten een weddenschap.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag rond 17.00 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Sturm der Liebe op VTM GO via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.