Opmerkzame ‘Thuis’-kijkers merken blunder op van scenaristen

Foto: VRT

Opmerkzame ‘Thuis’-kijkers merkten onlangs op dat de scenaristen van hun favoriete dagelijkse serie een blunder maakten in de verhaallijnen. Dat lezen we in Dag Allemaal.

Het personage van Lowie, gespeeld door Mathias Vergels, kreeg bezoek van een fotografe voor een newborn-shoot met zijn kersverse dochter Polly. Die fotografe beweerde nog geboekt te zijn door Lowies stiefzus Paulien, het personage van actrice Tina Maerevoet die de wensmama van Polly zou worden. Alleen stierf Paulien in de reeks bij een tragisch ongeval quasi meteen nadat ze hoorde dat draagmoeder Tamara (Tine Priem) zwanger was.

“Van een olifant in de kamer gesproken. De newborn-shoot is dus vastgelegd nog vóór Tamara zwanger was? Dat is toch wel heel raar”, klinkt het op fansites.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.