Nieuwe datum voor 30 jaar Familie Feest is bekend

30 Jaar Familie - © DPG Media30 Jaar Familie - © DPG Media30 Jaar Familie - © DPG Media

Na de zomer davert de Lotto Arena op z’n grondvesten. Het beloofde 30 jaar Familie Feest heeft immers een nieuwe datum en zal doorgaan op zaterdag 17 september 2022.

Die nieuwe datum na de zomer vervangt het feest van 29 januari, dat door de huidige coronamaatregelen moest worden uitgesteld. Op zaterdag 17 september 2022 gaan alle registers open in de Lotto Arena en verzamelen Familie-fans samen met de acteurs voor een nóg grotere verjaardagsshow.

Het 30 jaar Familie Feest belooft een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering. Met tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Kortom, alle ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeest en tegelijk ook de ideale gelegenheid om het nieuwe seizoen dat in september bij VTM gestart zal zijn, feestelijk in te zetten.

Tickets voor het 30 jaar Familie Feest zijn verkrijgbaar via 30jaarfamiliefeest.be.

Lees ook: VTM stelt 30 jaar Familie Feest uit

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.