Lisa van 6 tot 10 december 2021

ByPeter De Smedt

4 december 2021 ,
Lisa: aflevering 181 op dinsdag 7 december 2021 – © DPG MediaLisa: aflevering 181 op dinsdag 7 december 2021 – © DPG MediaLisa: aflevering 181 op dinsdag 7 december 2021 – © DPG Media

Lisa is – na Sara, LouisLouise, David en Ella – de vijfde telenovelle van VTM. Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

Maandag 6 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 65: Kwaadaardige Katja

Lisa en Nathan krijgen voor GoodFood een internationale opdracht, en besluiten de hulp van Massa in te schakelen. De benefietavond helpt alweer snel opbergen wanneer plots haar vader voor neus staat. Katja krijgt moeilijk nieuws te verwerken en beraamt een plannetje.

Dinsdag 7 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 66: Lisa tegen de wereld

Lisa kan zich niet meer herinneren wat er is gebeurd. Katja wordt naar het ziekenhuis gebracht. Iedereen is aangedaan van het nieuws. Lisa kampt met een groot schuldgevoel, maar komt al snel de waarheid te weten. Pilar voelt een afstand tussen haar en Jelle. Elke vertelt Remco over wat ze met het ingezamelde geld gaat doen. Gert vertelt Jonas schokkend nieuws.

Woensdag 8 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 67: Katja’s leugens onthuld

Jonas is niet opgezet met de leugens van Katja en zet haar aan de deur. Katja is woedend op Gert, die haar geheim zomaar verklapt. Lisa en Nathan werken ondertussen verder aan de campagne voor GoodFood. Lisa kan zich niet goed concentreren. Lars overhoort een gesprek tussen Etienne en Brigitte en waarschuwt Elke.

Donderdag 9 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 68: Katja sluit een pact met Gert

Katja trekt bij Gert in. De verkoop van Gerts aandelen van Massa, loopt anders dan verwacht. Suzanne zit nog steeds met twijfels over Patrick. Elke heeft haar zinnen weer op Londen gezet en is volop op zoek naar een kamer om te huren. Remco heeft een verrassing voor Elke. Jelle begint aan zijn nieuwe challenge en beseft dat hij nog maar één keer mag verliezen voor hij een tegenprestatie moet doen.

Vrijdag 10 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 69: Blackmail

Babette wil steeds meer te zeggen hebben op Massa en legt aan Jonas voor dat ze PR-verantwoordelijke wil worden. Katja is hier niet mee opgezet. Nathan stoort zich mateloos aan Lisa, die altijd de kant van Jonas kiest. Remco ontdekt dat Jelle gefaald heeft in zijn laatste challenge en wijst hem erop dat hij zijn tegenprestatie moet doen.

Lisa, elke werkdag om 18.20 uur op VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je de beelden van deze week.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.