Lisa van 27 tot 31 december 2021

ByPeter De Smedt

25 december 2021 ,
Lisa: aflevering 195 op maandag 27 december 2021 – © DPG MediaLisa: aflevering 195 op maandag 27 december 2021 – © DPG MediaLisa: aflevering 195 op maandag 27 december 2021 – © DPG Media

Lisa is – na Sara, LouisLouise, David en Ella – de vijfde telenovelle van VTM. Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

Maandag 27 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 80: Verkeerde vermoedens

Nathan en Babette vergaderen samen over de opdracht voor Flirt. Dat is niet naar de zin van Lisa. Nathan wil Lisa verrassen. Dorine heeft in de gaten dat Jonas Lisa graag ziet en maant hem aan voor Lisa te vechten. Katja is terug thuis en springt bij in de Keetal.

Dinsdag 28 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 81: Jonas stapt uit de Flirt-campagne

Jonas denkt dat hij Lisa definitief kwijt is en stapt uit de Flirt-campagne. Nathan begrijpt niet wat er aan de hand is en spreekt er Jonas op aan. Pilar vertelt aan Jelle wat scheelt. Gert ontmoet Igor.

Woensdag 29 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 82: Een positieve zwangerschapstest

Wanneer Nathan vertelt aan Lisa dat hij het weet, valt Lisa compleet uit de lucht. Lisa wil van Jonas weten waarom hij ineens zo afstandelijk is. Jonas lucht zijn hart bij Pilar. Lars heeft nieuws uit Londen.

Donderdag 30 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 83: Jonas, Nathan en Lisa

Jonas en Nathan ontdekken dat Lisa niet zwanger is. Beide willen voor Lisa vechten. Tussen Suzanne en Erik gaat het steeds beter. De pitch voor Flirt wordt goed onthaald door de klant.

Vrijdag 31 december 2021

Seizoen 2 – aflevering 84: Lisa ziet Gert

Suzanne verklapt per ongeluk wat Nathan van plan is. Lisa is in paniek. Katja werkt in de Keetal, ze stelt voor om de boekhouding over te nemen. Jonas plant om terug naar L.A. te verhuizen. Babette maakt zich niet populair bij het personeel van Massa. Lisa denkt dat ze Gert ziet.

Lisa, elke werkdag om 18.15 uur op VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je de beelden van deze week.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.