Lisa: Reinhout worstel met zijn geheime relatie

ByLisa Paulussen

27 februari 2023
Foto: VTM

Ben kan het pantser van Lisa doorbreken. Maar dat maakt ook indruk op hem. Heidi heeft een dubbele agenda. Reinhout worstelt met zijn geheime relatie met Suzanne. Amal en Mira kunnen de reacties op hun podcast amper geloven. Arthur heeft een plan, schakelt hiervoor Gijs in. Vics geweten wringt. Gelukkig is er Elke om hem op zijn doelen te wijzen.” 

‘Lisa’, vanavond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.