Lisa op woensdag 3 november 2021

ByPeter De Smedt

2 november 2021 ,
Lisa: aflevering 157 op woensdag 3 november 2021 - © DPG MediaLisa: aflevering 157 op woensdag 3 november 2021 - © DPG MediaLisa: aflevering 157 op woensdag 3 november 2021 - © DPG Media

Lisa is – na Sara, LouisLouise, David en Ella – de vijfde telenovelle van VTM. Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Hieronder kan je alvast lezen wat er op woensdag 3 november 2021 staat te gebeuren.

Seizoen 2 – aflevering 42 : Gert wil duelleren

Jonas is jaloers op de goede band tussen Lisa en Nathan. Ondertussen moet hij zijn werknemers motiveren om een goede pitch te vinden voor Noble Elite, maar dat verloopt moeizamer dan gedacht. Lisa vergeet haar tablet in ’t Excuus en dat heeft grote gevolgen voor de Noble-campagne. Gert duikt provocerend op in Nathans kantoor en bedreigt hem met een briefopener.

Lisa, elke werkdag om 18.15 uur op VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je de beelden van deze week.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.