Home and Away van 7 tot 11 juni 2021

Home and Away - © DPG MediaHome and Away - © DPG MediaHome and Away - © DPG Media

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 7 juni 2021

Ari, Nikau, Tane, Mackenzie en Bella keren terug naar Summer Bay. Colby is opgelucht en bedankt de Parata’s voor hun hulp. Zal Bella sterk genoeg zijn voor het verhoor van Angelo? Leah praat met Justin over de operatie en wijst hem op het feit dat als hij de operatie niet laat uitvoeren, er altijd iemand een oogje in het zeil zal moeten houden. Colby hoort Angelo en Taylor ruziemaken.

Dinsdag 8 juni 2021

Bella biecht aan Willow op dat zij en Nikau de volgende stap in hun relatie hebben gezet. Alf ontslaat Nikau omdat hij niet is komen opdagen voor het werk, maar neemt zijn woorden terug wanneer Bella hem vertelt dat hij haar geholpen heeft. Dean wil meer contact met Jai, maar Amber staat hier niet meteen voor te springen.

Woensdag 9 juni 2021

Owen heeft nieuws voor Roo, Alf en Ryder: hij blijkt wel degelijk de tweelingbroer van Evan te zijn. Mackenzie ontdekt dat Jai de zoon is van Dean en Amber. Wanneer Dean, Amber en Jai samen tijd doorbrengen stelt Jai een vraag die Amber voor het blok zet. Ziggy besluit terug te keren naar de boerderij.

Donderdag 10 juni 2021

Irene maakt zich zorgen om Jasmine, die van haar therapeut de opdracht kreeg om het graf van Robbo te bezoeken. Tori biedt haar hulp en steun aan. Zal Jasmine eindelijk de confrontatie met haar verdriet aangaan? Owen is nog steeds van slag nadat hij ontdekte dat hij een tweelingbroer had. Ryder geeft hem de gitaar van Evan. Roo biecht aan haar familie op dat ze gevoelens had voor Evan. Justin praat met Alf over zijn situatie.

Vrijdag 11 juni 2021

Marilyn is bezorgd om Roo en neemt haar mee voor een dagje uit. Tori probeert Justin op een nogal drastische manier duidelijk te maken dat hij de operatie moet ondergaan. Wanneer Mackenzie haar appartement binnen een dag moet verlaten, nodigt Ari haar uit om bij hem en de rest van de Parata’s in te trekken.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.45 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.