Home and Away van 13 tot 17 september 2021

ByPeter De Smedt

11 september 2021
Home and Away - © DPG MediaHome and Away - © DPG MediaHome and Away - © DPG Media

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 13 augustus 2021

Colby en Willow vrezen het ergste wanneer ze Dean zien praten met Angelo. Zal Dean bezwijken onder de druk? Tussen Dean en Colby gaat het achteraf van kwaad naar erger. Willow ziet haar familie uit elkaar vallen. Komt het ooit nog goed tussen Dean en Colby? Tori probeert Christian te vermijden, maar schrikt wanneer ze hem in Salt ziet dineren met Jasmine.

Dinsdag 14 augustus 2021

Het komt tot een aanvaring tussen Colby en Angelo wanneer Colby een klacht tegen hem indient. Tori raakt nog meer geënerveerd wanneer ze Jasmine en Christian samen plezier ziet maken in het ziekenhuis. Een gesprek met Leah en Justin maakt vervolgens een en ander duidelijk voor Jasmine en ze besluit de liefde een handje te helpen. Bella maakt kennis met Jai. Dean biedt Amber financiële steun aan, maar zij weigert.

Woensdag 15 september 2021

Willow probeert Amber te laten inzien dat Dean haar gewoon wil helpen met de opvoeding van Jai, zonder verdere bedoelingen. Bella praat met Taylor over haar affaire met Colby en dat blijft niet zonder gevolgen. Colby is razend over de bemoeienissen van zijn zus. Roo probeert een gesprek aan te gaan met Owen, maar dat verloopt niet zoals gehoopt.

Donderdag 16 september 2021

Ari keert terug van de stad en eist een antwoord van Mackenzie wat betreft hun relatie. Hebben ze nog een toekomst samen? Nikau zoekt steun bij Ryder nadat Bella hem onverwachts gedumpt heeft. Roo is van slag na de beslissing van Owen om Summer Bay te verlaten.

Vrijdag 17 september 2021

Ryder stuurt Mackenzie huiswaarts nadat hij haar volledig van slag aantreft in Salt. Het blijft de goede kant opgaan met Justin. Hij en Leah nodigen Ziggy uit voor een etentje om haar te bedanken voor haar inzet in de garage. Op aanraden van Marilyn en Ryder besluit Alf in te gaan op een uitnodiging van Martha.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 17.50 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.