Home and Away van 13 tot 17 december 2021

ByPeter De Smedt

11 december 2021
Home and Away - © DPG MediaHome and Away - © DPG MediaHome and Away - © DPG Media

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 13 december 2021

Seizoen 33 – aflevering 48

Jasmine probeert haar gedachten te verzetten na haar moment met Lewis, maar moet haar work-out noodgedwongen stopzetten wanneer ze een dringende oproep krijgt van John in verband met de fitness. Justin en Leah proberen stiekem een verlovingsfeestje te organiseren voor Tori en Christian, maar dat blijkt geen gemakkelijke opdracht.

Dinsdag 14 december 2021

Seizoen 33 – aflevering 49

Mackenzie dringt er bij Ziggy op aan om Dean de waarheid te vertellen over haar relatie met Tane. Susie overtuigt John om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap van de Surf Club. Ze gaan meteen van start om een campagne op poten te zetten. John stelt Susie eindelijk voor aan Marilyn. Het valt Tori en Christian op dat Justin zich vreemd gedraagt.

Woensdag 15 december 2021

Seizoen 33 – aflevering 50

Het nieuws van Ziggy komt hard aan bij Dean en hij probeert zijn verdriet te verdrinken. Mackenzie zoekt hem op, maar maakt de situatie onbedoeld nog erger wanneer Dean ontdekt dat ze op de hoogte was van de relatie tussen Ziggy en Tane. Iedereen maakt zich op voor het verlovingsfeestje voor Tori en Christian. In het ziekenhuis komt het tot een aanvaring tussen Lewis en Christian.

Donderdag 16 december 2021

Seizoen 33 – aflevering 51

Tori wordt naar het ziekenhuis geroepen om het dispuut tussen Lewis en Christian op te lossen. De volgende dag uit ze haar bezorgdheid over de samenwerking tussen hen bij Jasmine. Zij legt Tori vervolgens uit waarom Lewis wantrouwig is ten opzichte van Christian. Mackenzie hoopt op een romantische avond met Ari, maar Mia stuurt hun plannen alweer in de war. Mackenzie voelt zich steeds meer het vijfde wiel aan de wagen. Justin en Leah praten over hun toekomst samen.

Vrijdag 17 december 2021

Seizoen 33 – aflevering 52

John en Susie werken samen aan de campagne voor het voorzitterschap van de Surf Club. Nadien nodigt John haar bij hem thuis uit en er hangt duidelijk romantiek in de lucht. Maar is Susie wel oprecht? Ari polst bij Mia over hoe hun toekomst er had uitgezien mocht hij niet in de gevangenis zijn beland. Vervolgens vraagt hij Mackenzie om er samen een weekendje op uit te trekken. Ryder krijgt de opdracht om Chloe op te leiden, maar dat gaat niet van een leien dakje. De twee kunnen het duidelijk niet met elkaar vinden.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.50 uur bij VTM 2.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.