Familie: Yoko maakt een keuze

ByLisa Paulussen

20 februari 2023 ,
Familie op vrijdag 27 mei 2022 - © DPG MediaFoto: DPG MediaFamilie op vrijdag 27 mei 2022 - © DPG Media

Véronique hoort Koens stem en ziet een schim. Hanne maakt zich zorgen om haar. Vanessa is in haar nopjes, maar houdt Mathias in het ongewisse over de reden. Yoko maakt een keuze.

‘Familie’, vanavond om 20u05 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.