Familie van 15 tot 19 maart 2021

ByPeter De Smedt

13 maart 2021 ,
FamilieFamilie: aflevering 6752 op donderdag 18 maart 2021 - © DPG MediaFamilie: aflevering 6752 op donderdag 18 maart 2021 - © DPG Media

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 15 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 146

Zjefs vertrouwen in Rudi heeft een flinke deuk gekregen. Amélie is er slecht aan toe vandaag. Jonas moet haar van het werk naar huis brengen. Brigitte zit nog steeds verveeld met de situatie. Raven gaat jammen bij Isa thuis. Vanessa wordt afgeleid door Mathias en dat blijft niet zonder gevolgen.

Dinsdag 16 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 147

Amélie krijgt slecht nieuws. Lars probeert haar te overtuigen om snel actie te ondernemen. Vanessa heeft Iris iets op te biechten. Patrick leest een artikel over een juwelendief en kan zijn argwaan niet verbergen. Zjef blijft hangen in de Jan & Alleman en worstelt met twijfels.

Woensdag 17 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 148

Patrick praat met Jenny over zijn vermoedens. Brigitte wil niet bij de pakken biljven zitten en besluit over te gaan tot actie. Zjef praat onbewust zijn mond voorbij tegenover Quinten. Véronique heeft moeite met de verlangens van Lars. Mieke pitcht bij Mathias en Peter een strategisch toekomstplan voor CoBrew.

Donderdag 18 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 149

Quinten confronteert Hanne met haar leugen en zet zijn dreigementen verder. Benny en Jonas komen in contact met een geïnteresseerde koper die veel geld wil betalen voor hun jukebox. Bij Cédric lopen de frustraties op wanneer Mieke duidelijk maakt dat zijn ideeën niet in de uitgezette CoBrew-strategie passen.

Vrijdag 19 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 150

Amélie en Brigitte staan voor een belangrijk moment, maar dat neemt een volledig andere wending dan verwacht. Benny drijft de prijs van de jukebox verder op, maar dreigt het deksel op de neus te krijgen. Vanessa wil Mathias bedanken met een etentje. Lars en Raven krijgen belangrijk nieuws te horen.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Familie via deze link.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.