Familie: Samira’s feest krijgt een vreemde wending

ByLisa Paulussen

27 januari 2023 ,
Familie; aflevering 6643 op 16 oktober 2020 bij VTM. Op de foto: Caroline Maes (Mieke) - © DPG Media

Niko vindt dat Mieke een toegeving moet doen, maar zij ziet dat niet zitten. Véronique belt in paniek naar Lars. Samira twijfelt of Brahim naar haar verjaardagsfeest zal komen. Het feest neemt een andere wending dan verwacht…

‘Familie’, vanavond om 19u55 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.