Familie (namiddag) van 16 tot 20 augustus 2021

ByPeter De Smedt

14 augustus 2021 ,
Familie: aflevering 5688 op maandag 16 augustus 2021 - © DPG MediaFamilie: aflevering 5688 op maandag 16 augustus 2021 - © DPG MediaFamilie: aflevering 5688 op maandag 16 augustus 2021 - © DPG Media

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 16 augustus 2021

Seizoen 25 – aflevering 143

Stefanie kan maar moeilijk om met het gemis van Thomas en is bijzonder prikkelbaar. Simon wil weten waarom ze zich zo afstandelijk opstelt. Benny heeft een nieuw tv-toestel gekocht en amuseert zich kostelijk. Liesbeth en Patrick zijn niet overtuigd, vooral niet van het peperdure krediet. Niko gooit het op een akkoordje met de straatjongens, tot ergernis van Mieke en Mathias. Emma voelt zich slecht omdat ze wil omschakelen naar flessenvoeding voor Mila. Véronique negeert de goede raad van haar omgeving en draagt geen zorg voor haar gezondheid.

Dinsdag 17 augustus 2021

Seizoen 25 – aflevering 144

June wordt aangesteld als financieel directeur. Simon krijgt de woede van Véronique over zich heen, maar vindt steun bij Jan. Niko’s bier wordt verdeeld over de winkels. Stefanie lucht haar hart bij Hanne en geeft toe dat ze Thomas mist. Ook Rudi en Zjef hebben eindelijk een openhartig gesprek.

Woensdag 18 augustus 2021

Seizoen 25 – aflevering 145

Véronique negeert haar fysieke uitputting en voelt zich eenzamer dan ooit. Ook bij Peter vindt ze geen steun. Niko lijkt te bezwijken onder de stress nu zijn bier voor het eerst in de winkelrekken ligt. Benny wordt betrapt door June wanneer hij opnieuw te laat komt op het werk. Rudi hakt een belangrijke knoop door. Linda heeft het moeilijk.

Donderdag 19 augustus 2021

Seizoen 25 – aflevering 146

Stefanie denkt steeds vaker aan Thomas, maar kan er met Simon maar moeilijk over praten. Hanne plant een date met een oude schoolkameraad en tekent Rudi’s nieuwste ontwerp. Leen vindt het niet leuk dat Mieke op stap gaat zonder haar. Cédric wil dat Mathias zijn moeder met rust laat. Guido geeft Mila haar eerste fruitpapje. De bomma gedraagt zich vreemd.

Vrijdag 20 augustus 2021

Seizoen 25 – aflevering 147

Trudy besluit Stan toch te bezoeken in de gevangenis, ondanks de tegenkanting van Hanne. Hij vraagt haar om hulp om te bewijzen dat hij Kirsten niet heeft vermoord. Stefanie wil een ernstig gesprek met Simon, net nu hij een verrassingsfeestje voor haar heeft georganiseerd. De bomma nodigt Jan uit om te gaan eten voor zijn verjaardag. Hij is er echter niet helemaal gerust in.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.