Familie (namiddag) van 15 tot 19 november 2021

ByPeter De Smedt

13 november 2021 ,
Familie: Seizoen 25 aflevering 211 - © DPG MediaFamilie: Seizoen 25 aflevering 211 - © DPG MediaFamilie: Seizoen 25 aflevering 211 - © DPG Media

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 15 november 2021

Seizoen 25 – aflevering 208

Peter wil de hele familie inschakelen om de strijd aan te gaan met June. June zelf contacteert Stan en maakt hem duidelijk dat ze hem wil spreken over zijn werk. Evy is wantrouwig. Véronique heeft moeite om zich sterk te houden na het politieverhoor. Freddy verdiept zich in de cultuur van Faroud.

Dinsdag 16 november 2021

Seizoen 25 – aflevering 209

Jan en Peter roepen de hele familie bij elkaar om Simon te overtuigen June te laten vallen. Véronique zoekt psychische hulp. De familie Pauwels ontvangt een kandidaat-koper en doet er alles aan om hem te overtuigen. Tot ze plots voor een onaangename verrassing komen te staan. Stan slaat op de vlucht wanneer June klacht tegen hem indient…

Woensdag 17 november 2021

Seizoen 25 – aflevering 210

Stan is spoorloos na het incident met June. Evy is zwaar teleurgesteld. Patrick probeert Benny en Liesbeth strijdvaardig te houden na de nieuwe opdoffer. Benny werkt zijn frustraties echter uit op Agnes, met alle gevolgen van dien. Trudy licht Peter in over de pikante foto’s die Louise naar Steve heeft gestuurd. Mieke vermoedt dat Simon vergiftigd werd met zware metalen. June gaat tot het uiterste om te voorkomen dat Simons bloedstalen in het labo geraken…

Donderdag 18 november 2021

Seizoen 25 – aflevering 211

.Simon wordt ’s ochtends groggy wakker in zijn wagen en merkt dat de bumper is beschadigd. Van June krijgt hij te horen dat hij de avond voordien veel te veel had gedronken. Het nieuws over wat er zich heeft afgespeeld slaat ondertussen in als een bom. Saartje komt te weten dat Louise in Amsterdam is om Steve te bezoeken en panikeert.

Vrijdag 19 november 2021

Seizoen 25 – aflevering 212

Trudy krijgt telefoon van de school van Louise en krijgt te horen dat haar dochter niet is komen opdagen. Saartje denkt eraan om open kaart te spelen. Simon slaat in paniek en praat met June. Hanne heeft een goed gesprek met Quinten. Véronique is het beu om slachtoffer te zijn en besluit meteen terug aan de slag te gaan bij Fashion. Jan is op van de zenuwen en de vermoeidheid.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.40 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.