Familie: Anna en Albert gaan logeren

ByLisa Paulussen

16 januari 2023 ,
Annie GeeraertsAnnie Geeraerts als De Bomma in Familie - © DPG MediaAnnie Geeraerts, De Bomma, Familie

Mieke en Niko moeten hun reis naar China definitief annuleren. Jelle en Jamila zoeken de spullen van Brahim bij elkaar, maar worden betrapt door Samira. Anna en Albert komen noodgedwongen een paar dagen bij Jan logeren. Hij voelt zich al snel een gast in zijn eigen appartement.

Familie, vanavond om 19u55 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.