Dit zie je in de voorlopig voorlaatste week van Familie

ByPeter De Smedt

11 april 2020 ,
Familie VTM - © DPG MediaFamilie - © DPG MediaFamilie - © DPG Media

Slecht nieuws voor de fans van Familie, DPG Media heeft besloten om naar aanleiding van het coronavirus de opnames van de dagelijkse reeks Familie voorlopig stil te leggen uit gezondheidsoverwegingen voor de cast en crew. Voor de komende weken zijn er nog voldoende afleveringen om Familie te kunnen blijven uitzenden tot en met vrijdag 24 april. Wanneer de opnames terug opgestart worden, wordt nog bekeken. 

Voorlopig zit je dus nog goed om elke weekdag rond 20 uur de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 13 april 2020

Hanne wordt betrapt. Amélie wil vluchten, maar wordt tegengehouden. Zjef wil mee investeren in het gebouw van de brouwerij, maar Rudi vindt dat geen goed idee. Peter en Mathias hebben iets te vieren.

Dinsdag 14 april 2020

Tony krijgt onaangenaam bezoek over de vloer. Stefanie probeert Benny te overtuigen om Vanessa aan te nemen als thuisverpleegster. Cédric krijgt belangrijk nieuws te horen en reageert woedend.

Woensdag 15 april 2020

Hanne denkt Tony te slim af te zijn. Mieke en Niko dreigen naast een lening te grijpen. Zjef zet Rudi emotioneel onder druk om mee te investeren. Kathleen komt de plannen van Lars te weten. Ze praat met Mathias.

Donderdag 16 april 2020

Patrick en Jenny proberen Jans zinnen te verzetten met een etentje. Benny vertrouwt Vanessa niet. Zij krijgt ondertussen alsmaar meer argwaan tegenover Tony. Cédric vindt steun bij Mathias.

Vrijdag 17 april 2020

Niko wil Quinten helpen. Stefanie en Vanessa spelen onder één hoedje om Benny in de maling te nemen. Brigitte en Jan geloven niet dat er tussen Jenny en Patrick niets meer is dan vriendschap. Tot grote frustratie van Jenny. Amélie wordt zwaar aangepakt.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.