Familie-actrice legt de lat hoog

ByLisa Paulussen

5 oktober 2024
Foto: VTM

Naar eigen zeggen bond ‘Familie-actrice Cyra Gwynth, beter bekend als Yoko, zich vroeger sneller aan iemand om een relatie mee te beginnen. “Maar na een relatie van 3,5 jaar is dat veranderd. Nu komt mijn werk op de eerste plaats en jaag ik mijn dromen na, dus veel tijd voor de liefde is er niet”, citeert Dag Allemaal haar.

Momenteel is Cyra dan ook vrijgezel. “Ik geloof dat wat moet komen vanzelf op mijn pad zal verschijnen. Of dat nu iemand met een 9-tot-5-baan is, of iemand uit de creatieve sector, dat maakt niet uit. Zolang er maar een klik is. Al ben ik best een moeilijke, ik heb niet zo snel romantische gevoelens voor iemand”, zegt ze.

“Sinds ik alleen woon, heb ik genoeg aan mezelf… De lat ligt dus hoog”, glimlacht Cyra. “Ik zie me ook nog niet snel settelen. Ik ben nog zoveel aan het reizen en heb nog zoveel dromen!”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.