Annie Geeraerts: “Dat is waar ik goesting in heb”

ByNicky Jacobs

8 augustus 2024
Foto: VTM

Omdat Annie Geeraerts zichzelf alleen nog maar kan verplaatsen met een rollator is de actrice veel minder te zien op premières of in het theater. Ze heeft weinig zin om als een kreupele de trappen op te gaan terwijl iedereen toekijkt.

En nochtans zou iedereen eigenlijk alleen maar bewondering hebben voor de actrice, ze heeft het er toch moeilijk mee.

“De eerste keer dat ik met mijn rollator op de set van ‘Familie’ kwam, zei iedereen: ‘Amai Annie, da’s schoon!’ Niemand maakte daar een probleem van. En ik kon tenminste zelf stappen, terwijl ik daarvóór door twee of drie mensen ondersteund moest worden als ik trappen deed”; vertelt ze in Dag Allemaal.

Door een rollator is ze weer een pak zelfstandiger geworden en dat vindt ze ook wel fijn. Dat ze ook nog altijd op zichzelf woont, vindt ze ook erg leuk.

“Ik hoop echt dat ik samen met Paul nog een paar jaar kan genieten van ons nieuwe appartement en van de rust. Een boek lezen, buiten op het terras zitten, doen waar ik goesting in heb. Een goed plan, toch?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.