Belinda Voorspoels: “Ik ben veel sneller geraakt”

Foto: VTM

Thuis kunnen bevallen, veel mama’s vinden het een mooie gedachte. Belinda Voorspoels had het geluk dat ze ook effectief is kunnen thuis bevallen.

“Het mooiste aspect aan thuis bevallen is dat je in je liefdesnest bent en kan blijven en niet de stress van de buitenwereld ervaart. Ik kreeg het advies om het rustig aan te doen na de geboorte, maar ik voelde me energiek. De volgende ochtend was ik ons bad al aan het kuisen. Na een week zijn we dan voor het eerst samen met ons zoontje gaan wandelen”, zegt ze in Primo.

Belinda is altijd al een gevoelige vrouw geweest, maar sinds de bevalling lijkt ze de gevoelens nog veel minder onder controle te hebben.

“Ik ben sneller geraakt en denk na over zaken die vroeger zonder boe of bah gepasseerd zouden zijn. Het cliché dat een liefdesbaby jou en je partner nóg dichter bij elkaar brengt? Klopt als een bus!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.