Milo: Jesse heeft gevoelens voor iemand

ByLisa Paulussen

17 oktober 2024 ,
Foto: VTM

Bij de eerstejaarsstudenten heerst een likes-competitie. Ze hebben nog tot het einde van de dag om likes te verzamelen. Milo denkt na over Frans bekentenis en beseft dat de relatie tussen Fran en Liam minder stabiel is dan gedacht. Jesse bekent aan Milo dat hij gevoelens heeft voor iemand. Maud aanvaardt niet dat haar vader de hele dag bij Alice verblijft.

Milo met Camille Dhont (Milo), Mathias Mesmans (Liam), Sieg De Doncker (Lou), Karlijn Sileghem (Hilde), Katelijne Verbeke (Alice), Karen Damen (Maud), Elise Bundervoet (Nora), Antje De Rop (Robyn), Mathijs Scheepers (Pol), Juan Gerlo (Aron), Héritier Tipo (Otis), Dries Vanhegen (Johan), Erika Van Tielen (Roxanne) en vele anderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.