Deze award mist Nathalie Meskens nog

Foto: VTM

Voor zangeres, actrice en presentatrice is 2024 ongetwijfeld een feestjaar. Dit jaar is ze namelijk twintig jaar bezig op televisie. “Het is allemaal begonnen met ‘Kaat & co’ toen ik nog op school zat, en nadien is de bal aan het rollen gegaan”, haalt Nathalie herinneringen op met Story.

“Het ene leuke project na het andere kwam op mijn pad. Plots kreeg ik de vraag: wil je ook presenteren? En ook dan volgden een heleboel toffe programma’s. Het leven is voor mij dan ook altijd één grote speeltuin geweest”, zegt ze. “Op een gegeven moment werd ik de leading lady van VTM genoemd. Dat is nu niet meer het geval, want ik ben ook niet meer exclusief verbonden aan de zender, maar we werken nog samen.”

“Weet je, ik draai nog steeds mee in de showbizz”, vervolgt Nathalie. “Misschien niet meer op het allerhoogste niveau, maar dat stoort me niet. In mijn kast staan heel wat prijzen. De enige award die nog ontbreekt, is die van beste mama. En die hoop ik ooit van mijn kinderen te krijgen”, glimlacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.