Hans De Munter: “Het was soms heel heftig”

ByNicky Jacobs

12 oktober 2024
Foto: VTM

Hans De Munter is sinds enkele weken te zien in ‘Milo’, de telenovelle die te zien is op VTM. Daar zag hij enkele bekende gezichten terug, maar maakte hij ook kennis met de nieuwe generatie zoals Camille.

“Ik kende haar enkel van naam, door berichten in de media. Ik heb immers nooit naar #LikeMe gekeken. Haar muziek en tv-werk waren natuurlijk ook niet voor mij bestemd. Mijn generatiegenoten en ik behoren niet tot haar doelgroep. Ik heb haar nu beter leren kennen en ik moet zeggen: ze valt enorm mee. Zeer professioneel, een harde werker en echt wel schattig”, zegt Hans in Story.

Zelf was Hans lange tijd niet te zien op televisie. Maar stilzitten, dat heeft hij niet gedaan. Hij is altijd bezig gebleven.

“Die tv-stilte had alles te maken met de spektakelmusical 40-45 van Studio 100 waarin ik meespeelde. Ik stond zo’n 400 voorstellingen op de planken. Soms 12 keer per week. Heftig, maar ook een fantastisch avontuur. Elke avond 1.600 man in de zaal en na afloop telkens een staande ovatie. Onvergetelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.