Nathalie Meskens: “Mensen smeken mij“

ByNicky Jacobs

28 september 2024
Foto: VTM

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat een naam als Nathalie Meskens altijd meteen volle zalen trekt. Maar zelf denkt Nathalie dat er sinds covid op dat vlak veel is veranderd.

“Toen kon je makkelijker veel concerten geven. Nu gaat de ticketverkoop trager. Het is voor mij echet niet makkelijker dan voor een beginnende artiest, wat een goede oefening is in nederigheid”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Nathalie heeft altijd hard moeten werken om iets te bereiken, al kan ze niet anders dan toegeven dan dat sommige dingen wel vanzelf gingen.

“Maar nu voel ik: ik moet méé met de tijd, terwijl ik sociale media zo vermoeiend vind. Iedereen uit de muziekwereld dringt erop aan: ‘Nathalie, kan je alsjeblieft actief zijn op sociale media?’ Sinds kort heb ik dus ook een account op TikTok. Ik heb geen flauw idee hoe het marcheert.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.