Sandrine André: “Ik voel de noodzaak niet”

ByNicky Jacobs

29 september 2024
Foto: VTM

Vertrouwen in een relatie is alles. Sommige koppels hebben toegang tot elkaars gsm en documenten, terwijl anderen het dan weer weghouden alsof ze een geheim hebben.

Sandrine André en haar man Hans hebben elkaars code van hun gsm en hebben geen geheimen voor elkaar.

“Ik voel niet de noodzaak om in zijn telefoon te kijken. Dat valt voor ons onder het briefgeheim. Trouwens, veel van mijn eigen berichten zouden zonder kennis van de context vaak een heel andere betekenis kunnen krijgen”, lacht ze in Het Laatste Nieuws.

Waar Sandrine minder vertrouwen in lijkt te hebben is in de berichten die online over haar verschijnen. Ze googelt dan ook regelmatig haar naam.

“Om de zoveel tijd, om te weten wat er dan bovenaan verschijnt. Ik ben zelfs al met ChatGPT in gesprek gegaan over mezelf. Toen het ding zich bleef excuseren dat het zich van geboortedatum vergiste, wist ik dat ik er voorlopig niet op mag vertrouwen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.